Naše stránky využívají cookies. Seznam cookies a jejich vymazání lze provést v nastavení prohlížeče. Souhlasím, zavřít upozornění.
Měna:CZKEUR
0 Kč
PřihlásitRegistrovat

Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení

9.1.    Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

9.2.    Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty a telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

9.3.    Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

9.4.    Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

9.5.    Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

9.6.    Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

9.7.    Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

9.8.    V případě, že by se kupující domníval, že prodávající provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
- požádat prodávajícího o vysvětlení,
- požadovat, aby prodávající odstranil takto vzniklý stav.

9.9.    Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Ostatní právě prohlížejí...

Teploměr, čtyři srdce, rám bílý s patinou

Teploměr, čtyři srdce, rám bílý s p...

350 Kč
Set jídelního stolu Goodearth a šesti židlí

Set jídelního stolu Goodearth a šes...

30.900 Kč
Stolek Tucker, malba ovoce

Stolek Tucker, malba ovoce

14.850 Kč
Porcelánová úchytka, zelená květina, průměr 40mm

Porcelánová úchytka, zelená květina...

66 Kč

Kde nás najdete...

ART-STYLE
Nové Dvory 294 (u Kutné Hory)
285 31 Nové Dvory

Infolinka: +420 327 571 076
(všední dny od 9.30 do 17.30)
E-mail: info@art-meridian.cz

Showroom

Přijeďte se sami přesvědčit o kvalitě našeho sortimentu. Navštivte naše showroomy v Kutné Hoře či v Praze-Průhonicích. Vše na e-shopu je i skladem na prodejnách. Stačí si jen vybrat!

Platby on-line



Náš Facebook